Taxi Landskrona Till Helsingborg

Boka Och Beställ Taxi I Landskrona NU

Taxi Landskrona till Helsingborg

Taxi Helsingborg till Landskrona

Boka och beställ taxi från Landskrona till Helsingborg med Taxi Landskrona trafiken.
Vår policy är att alltid leverera service av högsta kvalitet oavsett om ni färdas med oss en gång om året eller flera gånger i veckan.
Taxi Landskrona trafikens gemensamma kundlöfte är en hög kvalitet i form av tillgänglighet, säkerhet, hållbarhet och riktig prissättning. 
helsingborg-2_1280-1024x702 taxi landskrona till helsingborg högsta kvalitet

Helsingborg

I Helsingborg finns det väldigt många alternativ för er som är intresserade på historiska monument, vackra slott eller vacker natur.
Dunkers kulturhus finns alldeles intill vattnet i Helsingborgs Norra hamn. Byggnaden rymmer kulturhistoriska utställningar, konst, dans, musik och teater.
På Sofiero kan ni njuta av den blomstrade parken, den kungliga traditionen och den enastående utsikten över Öresund. Trädgården anses vara en av Europas vackraste.Fredriksdal är ett de största friluftsmuseerna i Sverige.

Storbil och minibuss till Helsingborg

Ibland reser ni kanske med ett större sällskap och ni vill självklart kunna resa tillsammans. För mindre sällskap på fem till åtta personer har vi storbilar tillgängliga.

Varför ska ni välja Taxi Landskrona trafiken:
  • Fast pris*
  • Vi erbjuder våra kunder tur och returresor.
  • Vårt fokus är att göra er taxiupplevelse så enkel som möjligt

*Ni måste fråga chauffören om ett fast pris innan körningen, annars är det rullande taxameter som gäller. Fasta priser gäller ej vardagar mellan 00:00-07.00, helger, storhelger och studentdagen.

BOKA RESA NU

Boka Och Beställ Taxi I Landskrona

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy